Huisregels

Graag zien wij onze klanten nuchter naar de massagesalon komen om op de juiste wijze van de massageĀ“s te kunnen genieten. Daarom verstrekken wij ook geen alcohol! Wij kunnen geen klanten masseren, die te zwaar onder invloed zijn!

Het is gebruikelijk dat er vooraf wordt afgerekend.

Het is niet vanzelfsprekend dat u een massage kunt verlengen. Het is namelijk mogelijk dat er in de ontvangstruimte een volgende klant op een specifieke kamer zit te wachten. Wanneer u kiest om de massage te verlengen, dient u dit ruim van tevoren aan te geven (+ 15 min.).

Het is de masseuse toegestaan de massage af te breken wanneer een klant zich herhaaldelijk onrespectvol of vervelend gedraagt. Het vooraf betaalde bedrag is dan niet terugvorderbaar!

Er worden bindende afspraken gemaakt met de masseuses. De door u gekozen masseuse(s) zullen samen met u naar de werkruimte gaan en ook gelijktijdig met u de ruimte verlaten! De massagetijd waarvoor u heeft betaald, zal moeten worden gerespecteerd door masseuse(s). Indien dit niet het geval is, vragen wij u dit z.s.m. te melden, zodat de kwestie direct in goed overleg kan worden opgelost! Achteraf klagen is zinloos!

Voor of na de massage kunt u een kop koffie of een glas frisdrank naar keuze nuttigen in de ontvangstruimte.